Terug

Volg Vandaag Inside

Honda keert terug in de Eredivisie

Honda keert terug in de Eredivisie

30 okt 2019, 16:14

Keisuke Honda meldt zich donderdag in Arnhem om mee te trainen met Vitesse. De 33-jarige Japanner zit al een tijdje zonder club en trainde eerder ook al even mee met VVV-Venlo, de club waarvoor hij tussen 2008 en 2010 uitkwam.

Honda zit na zijn afscheid afgelopen zomer bij het Australische Melbourne Victory zonder club. De 98-voudig international wil zo snel mogelijk weer voetballen omdat hij volgend jaar als dispensatiespeler aan de Olympische Spelen van Tokio wil deelnemen.

Eerder bood hij zich via sociale media al aan bij Manchester United en AC Milan. Bij die laatste club was hij tussen 2014 en 2017 actief. "Ik voel me weer zoals in 2007", schreef Honda op Twitter. Destijds trainde hij op proef mee bij VVV, waarna hij een contract kreeg aangeboden en uitgroeide tot de sterspeler van de Limburgse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.