Terug

Volg Vandaag Inside

Jansma: 'Spelersraad Nederlands elftal wil Henk ten Cate als nieuwe bondscoach'

Jansma: 'Spelersraad Nederlands elftal wil Henk ten Cate als nieuwe bondscoach'

6 sep 2020, 12:12

Vandaag presenteert Kees Jansma de eerste liveshow van Voetbal International en tijdens die uitzending komt Jansma met een bijzondere onthulling. Volgens Jansma zou de spelersraad van het Nederlands elftal Henk ten Cate hebben voorgedragen als nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal.

Jansma meldt dat de spelers in Ten Cate de beste opvolger zien van Ronald Koeman. De spelersraad bestaat uit Virgil van Dijk, Kevin Strootman, Ryan Babel, Matthijs de Ligt en Daley Blind. De raad wil graag op de ingeslagen weg verder.

Als het aan diezelfde raad ligt, dan blijf ook Dwight Lodeweges. Lodeweges wordt 'geroemd vanwege zijn tactisch inzicht, zijn kennis en zijn omgang met spelers en staf'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.