Terug

Volg Vandaag Inside

Jans zet Brenet uit selectie

Jans zet Brenet uit selectie

3 mrt 2023, 13:41

FC Twente kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in de Eredivisie niet beschikken over Joshua Brenet. De verdediger is door trainer Ron Jans tot maandag geschorst, bevestigt een woordvoerder van de voetbalclub uit Enschede naar aanleiding van berichtgeving van Tubantia.

Jans neemt dat besluit omdat hij vindt dat Brenet zondag niet goed reageerde toen hij na ruim een uur spelen werd gewisseld in de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen PSV. De trainer was na afloop vrij kritisch op zijn spelers. "Vooral aan de rechterkant leden we veel balverlies. Ook verdedigend was het te slordig en namen sommige spelers het te makkelijk op", sprak hij. Brenet speelt rechts achterin. Jans zei verder: "Als trainer kun je op een gegeven moment kiezen voor spelers die taakbewuster zijn. Ook anderen kunnen een kans grijpen."

FC Twente deed lang mee om de bovenste plekken in de Eredivisie, maar is na een mindere reeks de aansluiting kwijtgeraakt. Koploper Feyenoord heeft inmiddels 12 punten meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.