Terug

Volg Vandaag Inside

Jans ook volgend seizoen trainer van FC Twente

Jans ook volgend seizoen trainer van FC Twente

10 dec 2020, 11:04

Ron Jans is ook volgend seizoen de hoofdtrainer bij FC Twente. Jans (62) en de club uit Enschede hebben de samenwerking verlengd tot de zomer van 2022.

'Toen ik in de zomer binnenkwam bij FC Twente zag ik het als een prachtige uitdaging om de club, samen met de nieuwe staf, weer perspectief te bieden. Ik dacht: dit is een mooie klus, dit gaan we doen. Ik heb van die beslissing nog geen moment spijt gehad. Het is heerlijk werken met deze staf. Vanaf de eerste dag geniet ik met volle teugen, zoals ik ook geniet van het contact met de spelers', aldus Jans.

'Er zit enorm veel drive en plezier in het team. Er kan nog genoeg beter, maar het is echt fijn werken bij FC Twente. Bovendien wil ik natuurlijk een volle Grolsch Veste meemaken, dat is er door corona helaas nog niet van gekomen. Op het verzoek of ik wilde blijven, heb ik dan ook niet lang na hoeven te denken.'

FC Twente staat na elf duels vijfde in de Eredivisie. De ploeg van Jans heeft al zes keer gewonnen en staat op 21 punten. Afgelopen weekend won Twente in de Johan Cruijff ArenA met 2-1 van Ajax.

Ook technisch directeur Jan Streuer verlengde zijn contract tot medio 2022.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.