Terug

Volg Vandaag Inside

Jans na dit seizoen weg bij FC Groningen

Jans na dit seizoen weg bij FC Groningen

17 dec 2018, 13:53

Ron Jans stopt na dit seizoen als manager technische zaken van FC Groningen. Hij heeft bij de directie van de club aangegeven zijn op 30 juni 2019 aflopende contract niet te verlengen.

Jans (60) volgde in de zomer van 2017 Peter Jeltema op als technisch manager. ,,Ik ben er in anderhalf jaar tijd achter gekomen dat ik meer een stúúrder dan een bèstuurder ben. Voor mezelf heb ik er alles aan gedaan om een goede technisch manager te zijn voor de club en dat zal ik ook blijven doen. Maar uiteindelijk voelde ik me niet meer senang genoeg in deze baan. En ik had ook gehoopt meer positiefs te bereiken'', verklaart Jans zijn besluit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.