Terug

Volg Vandaag Inside

Janmaat helpt Watford aan zege op Palace

Janmaat helpt Watford aan zege op Palace

26 aug 2018, 18:32

WATFORD (ANP) - Daryl Janmaat heeft met een assist bijgedragen aan de zege van zijn ploeg Watford op Crystal Palace (2-1). De 29-jarige rechtsback gaf de pass waaruit de Griek José Holebas de 2-0 maakte.

Patrick van Aanholt was de linksback van de bezoekers en Jairo Riedewald zat bij Palace op de bank. Zij zagen hoe Roberto Pereyra na 52 minuten spelen de score opende. De Argentijnse aanvallende middenvelder is van grote waarde voor Watford. In de 2-0-zege op de eerste speeldag verzorgde hij allebei de doelpunten. Pereyra was zelfs betrokken bij zeven van de laatste tien goals van Watford in de Premier League, zes doelpunten en één assist.

Janmaat, die ook nog een gele kaart kreeg, deed in de 71e minuut van zich spreken (2-0). Wilfried Zaha, de grote man van Palace, maakte het twaalf minuten voor tijd nog spannend.

Watford is uitstekend begonnen aan de Premier League. Na drie wedstrijden heeft het de maximale score van negen punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.