Terug

Volg Vandaag Inside

Jan vertelt heerlijke anekdote: 'M'n ene bal was verdomme zo groot!'

Jan vertelt heerlijke anekdote: 'M'n ene bal was verdomme zo groot!'

29 dec 2020, 21:15

Jan Boskamp was maandagavond te gast bij het praatprogramma Extra Time van Sporza en vertelde daar een heerlijke anekdote uit zijn tijd als voetballer: 'M'n ene bal was verdomme zo groot!'

Aan het einde van het programma worden er beelden vertoond van een incident tussen voetballer Jan en Juan Lozano. Jan was speler van RWDM, Lozano speelde bij Beerschot. Op de beelden is te zien dat beide spelers na een duel op de grond vallen, waarna Lozano liggend twee keer hard trapt richting Jan.

Presentator Frank Raes vertelt dat Lozano voor tien wedstrijden geschorst werd, maar dat ook Jan een fikse schorsing kreeg: zes wedstrijden. De analist van Veronica Inside vertelt zelf waarom.

'Ik pakte hem bij zijn trouwgereedschap. Ik kan ook zeggen bij z'n zak, ik zeg het netjes. In m'n val pakte ik hem mee. En toen gaf hij me een schop in mijn zak! Ik ben met een brancard van het veld gegaan, dat meen ik echt. En s' avonds: m'n ene bal was verdomme zo groot,' vertelt Jan wanneer hij met z'n handen de omvang laat zien. 'Dat deed me zeer, dat was niet normaal.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.