Terug

Volg Vandaag Inside

'Jan van Halst heeft Ajax mede aan de rand van de afgrond gebracht, hij had moeten ingrijpen!'

1 mei 2024, 11:57

Valentijn Driessen laat zich In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, kritisch uit over het functioneren van Jan van Halst als voetbalcommissaris en interim-directeur bij Ajax: "Hij heeft die club mede aan de rand van de afgrond gebracht, hij had moeten ingrijpen!" Zie video hierboven.

Johan Derksen had dinsdagavond bij Vandaag Inside geen goed woord over voor het optreden van Jan van Halst bij Rondo: "Het was werkelijk een schande!" Bekijk het in onderstaande video.

Johan windt zich op over optreden Jan van Halst bij Rondo: 'Het was werkelijk een schande!'
5:26
Johan windt zich op over optreden Jan van Halst bij Rondo: 'Het was werkelijk een schande!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.