Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Uriot reageert op verzoek Vandaag Inside: 'Raar verhaal, wat een onzin!'

Jan Uriot reageert op verzoek Vandaag Inside: 'Raar verhaal, wat een onzin!'

4 mei 2023, 20:24

Jan Uriot heeft in De Telegraaf-rubriek Wat Vindt Jan? gereageerd op de uitspraken van Özcan Akyol in Vandaag Inside. "Is Jan Uriot een typetje of bestaat hij echt?", vroeg Eus zich af.

"Wat is dit voor een raar verhaal!", zegt Uriot, waarop presentator Wilson Boldewijn reageert: "Maar als je jou googled, dan is er inderdaad niet heel veel te vinden." "Dat klopt", bevestigt Uriot. "Ik bedoel, het is net alsof ze het over Sinterklaas hebben. Wat een onzin", aldus het Privé-icoon.

Na de uitspraken van Eus over Uriot, stelde Wilfred vervolgens voor om Uriot een keer uit te nodigen bij Vandaag Inside. "Zullen we hem hier een keer uitnodigen, Jan Uriot aan de bar? Zou die willen?", zei Wilfred.

"Kijk die uitnodiging ligt er even al", vervolgt Uriot in De Telegraaf-rubriek Wat Vindt Jan?. "Als we er financieel uitkomen, wil ik er nog wel even over nadenken. Mijn prijs is vrij hoog. Mijn manager houdt het in de gaten. Maarja, er staat inderdaad niet veel van mij op de socials. Daar ben ik ook nooit mee bezig. En het zou misschien een goede tip zijn voor Gordon, doe dat ook eens", besluit Uriot.

Bekijk de uitspraken van Eus in Vandaag Inside over Jan Uriot terug in de onderstaande video.

Eus vraagt zich hardop af: 'Is Jan Uriot een typetje of bestaat hij echt?'
2:17
Eus vraagt zich hardop af: 'Is Jan Uriot een typetje of bestaat hij echt?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.