Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Smit reageert op 'commentaar op songfestivalcommentaar'

Jan Smit reageert op 'commentaar op songfestivalcommentaar'

12 mei 2023, 13:33

Jan Smit heeft op Instagram gereageerd op het commentaar dat hij en Cornald Maas krijgen op hun songfestivalcommentaar. De zanger kreeg na de eerste halve finale veel reacties op social media, nadat hij het optreden van Mia en Dion "glashelder en loepzuiver" noemde.

Bij een foto van Cornald Maas en hemzelf schrijft Jan Smit: "Cornald. Mijn goede vriend en Songfestivalkompas. Het meest geniet ik van het commentaar op ons commentaar! Goed doe je het namelijk toch nooit."

Hij vervolgt: "Een wijs iemand zou zeggen: Maak er een bal van en gooi hem weg... Een aanrader! Het leven is te kort voor al dat domme en negatieve gezeik. Ik wens iedereen een heel fijn weekend!"

Bekijk in de video hieronder de reactie van Johan Derksen op het optreden van Mia en Dion én het commentaar van Jan Smit.

Johan gaat los over songfestivaloptreden Mia en Dion: 'Een afgang voor dit land!'
3:13
Johan gaat los over songfestivaloptreden Mia en Dion: 'Een afgang voor dit land!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.