Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Smit komt niet meer bij FC Volendam: ‘Ik voel me persona non grata’

1 mrt 2024, 09:58

Jan Smit vertelt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat hij zich niet meer welkom voelt in het stadion van FC Volendam na zijn pijnlijke vertrek als voorzitter.

“Ik voel me nu niet welkom in het stadion, ik voel me persona non grata”, begint Smit. "Ik bekijk de wedstrijden nu op televisie. Mijn zoon komt er nog wel, hij zit nu op mijn plek." Smit moest eind 2023 met het voltallige bestuur vertrekken bij FC Volendam, omdat het voortbestaan van de club volgens de raad van commissarissen vanwege een financieel tekort in gevaar is en het bestuur hen niet had kunnen overtuigen dat de problemen opgelost zouden worden.

Zijn exit heeft Smit dan ook geraakt. “Voor het eerst in mijn leven ben ik ontslagen. Dat maakt me nederig en het doet me inzien dat je eigenlijk niet zoveel voorstelt.”

Johan Derksen vertelde eerder in Vandaag Inside dat hij niet begrijpt dat Jan Smit moet stoppen als voorzitter van FC Volendam. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.