Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Slagter weigert Vandaag Inside beelden van Op1: 'Geen zin in beledigingen'

Jan Slagter weigert Vandaag Inside beelden van Op1: 'Geen zin in beledigingen'

17 juni 2022, 10:10

Omroep MAX-baas Jan Slagter heeft besloten dat Vandaag Inside geen beelden mag gebruiken van de uitzending van Op1 waarin Louis van Gaal te gast was. Dat heeft de omroepbaas vrijdag desgevraagd aan het ANP laten weten.

Slagter besloot hiertoe als statement tegen de vele beledigingen in Vandaag Inside. 'Kijk maar hoe ze Louis van Gaal en Op1-presentatoren Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen neerzetten in hun programma', stelt Slagter. 'Ik heb geen zin om onze gasten en presentatoren te laten beledigen door deze drie mannen. Dit doen ze regelmatig. Dus vandaar.'

In Vandaag Inside vertelde Wilfred donderdagavond, toen het optreden van Van Gaal ter sprake kwam: 'We mogen de beelden niet hebben. Ik geloof dat Jan Slagter, de baas van MAX, er zelf voor is gaan liggen.' Het weerhield Johan, Wilfred en René er niet van om het optreden van Van Gaal bij Op1 te bespreken. Bekijk het in de video hieronder.

Johan en René zagen Van Gaal bij Op1: ‘Die zelfverheerlijking…’
3:47
Johan en René zagen Van Gaal bij Op1: ‘Die zelfverheerlijking…’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.