Terug

Volg Vandaag Inside

Jan reageert op column Valentijn Driessen: 'Hij is aan het doordraaien!'

Jan reageert op column Valentijn Driessen: 'Hij is aan het doordraaien!'

7 mrt 2023, 00:00

Jan Boskamp heeft maandagavond in Veronica Offside gereageerd op een column van Valentijn Driessen, waarin de chef voetbal van De Telegraaf constateerde dat Feyenoord de arbitrage in de voorbije weken opvallend vaak heeft mee gehad.

Valentijn opende zijn column als volgt: "Als er een keer iets eenmalig gebeurt, is sprake van een incident. Gebeurt iets twee keer, dan is dat toevallig, bij drie keer praat je over een patroon en bij een vierde keer wordt het verdacht." Valentijn doelde daarmee op de late ontsnappingen van de Rotterdammers tegen PSV, NEC, AZ en FC Groningen.

"Maar Valentijn, die is aan het doordraaien", reageerde Jan op de column van Valentijn. "Dat het een complot is... Heb je ons zien voetballen? Zo lekker lopen wij niet te voetballen. Het enige wat zo is, hoeveel wedstrijden wij in de laatste vijf minuten hebben gescoord. Maar je kan dan niet zeggen, dat het dan het hele seizoen een complot is."

Wilfred pakte vervolgens de statistieken erbij van dit seizoen: "Feyenoord wist dit seizoen 22 keer te scoren in de 86ste minuut of later. En dat leverde zes keer winst en drie keer een gelijkspel op. Ajax vijftien doelpunten in de 86ste minuut of later en daarachter PSV, RKC en AZ met veertien doelpunten."

"Maar dan kan je ook zeggen dat het een kwaliteit is", reageerde Wesley. "Als het vaker voorkomt, is het een kwaliteit. We hebben het wel telkens over geluk in de laatste minuut, maar ze blijven wel gaan hè en zeker thuis met het publiek erachter", aldus de oud-voetballer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.