Terug

Volg Vandaag Inside

Jan over vertrek Koevermans: 'Hele slechte zaak dat een stelletje mafkezen zijn zin krijgt'

Jan over vertrek Koevermans: 'Hele slechte zaak dat een stelletje mafkezen zijn zin krijgt'

27 okt 2021, 23:18

Jan Boskamp heeft woensdagavond bij RTV Rijnmond gereageerd op de beslissing van Mark Koevermans om te stoppen als algemeen directeur van Feyenoord, als gevolg van bedreigingen aan zijn adres.

'Ik schrok me kapot,' vertelde Jan over het moment dat hij het nieuws hoorde: 'Ik was onderweg van Brussel hiernaartoe (de boekpresentatie van Wim Jansen in De Kuip, red.) en toen belden ze me op. Ik zei: 'Wat?' Want ik heb Mark bij de laatste wedstrijd nog gezien. Dit is een hele slechte zaak voor de club, dat een stelletje mafkezen zijn zin krijgt.'

Over de bedreigingen zei de Veronica Inside-analist: 'Ik kan mij niet voorstellen dat dat Feyenoorders zijn. Echte Feyenoorders doen dat niet. Zij zijn helemaal gek van de club en dan heb je een paar mafkezen die zijn familie gaan bedreigen. Dan is er maar één keuze over, dan ga je stoppen,' toonde Jan zich begripvol voor de keuze van Koevermans. 'Want je familie is altijd belangrijker dan Feyenoord.'

Hoe nu verder met Feyenoord? 'Dat vraag ik me af. Het is al de derde in vijf jaar, hè. De stabiliteit is er niet en dat vind ik verschrikkelijk. Je zit al in een dal, en dan krijg je dat er nog bij... Die gasten moeten toch een keer gaan nadenken wat we eigenlijk moeten gaan doen,' concludeerde Jan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.