Terug

Volg Vandaag Inside

Jan oneens met kritiek Valentijn: 'Dan ben je geen koekenbakker'

Jan oneens met kritiek Valentijn: 'Dan ben je geen koekenbakker'

23 okt 2020, 12:40

Valentijn Driessen liet zich donderdag in de Telegraaf kritisch uit over Nicolás Tagliafico. De Chef Voetbal van de krant schreef dat de verdediger van Ajax geen schim meer is van de speler in het successeizoen.

Tagliafico, die een eigen doelpunt maakte in het Champions League-duel met Liverpool (0-1), moest het ontgelden in de column van Valentijn. ‘De Argentijn is geen schim meer van de speler in het successeizoen. Toen vielen zijn rare fratsen niet zo op omdat hij nogal eens scoorde. Tagliafico heeft moeite met het topniveau wat Ajax nodig heeft’, schreef Valentijn. ‘Niet voor niets kwam een transfer niet van de grond hoewel Ajax en Tagliafico daar hun kaarten op hadden gezet.’

Jan Boskamp is het niet eens met zijn Veronica Inside-collega. 'Ik denk dat Valentijn dat expres doet, dat 'ie elke keer van die gekke dingen zegt', lacht Jan in de online rubriek 'Koffie Met Boskamp'. 'Als Messi er is, is Messi de aanvoerder van de Argentijnse ploeg, maar als Messi er niet is, dan is Tagliafico de aanvoerder. Dan ben je geen koekenbakker, concludeert Boskamp.

Bekijk het hele item met Jan Boskamp hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.