Terug

Volg Vandaag Inside

Jan oneens met Johan: ‘Volgens mij was hij dronken!'

Jan oneens met Johan: ‘Volgens mij was hij dronken!'

23 nov 2020, 14:39

In de nieuwste aflevering van Koffie met Boskamp gaat Jan in op de situatie van Lionel Messi bij FC Barcelona. De ontevreden Argentijn is al weken uit vorm en lijkt te willen vertrekken uit Barcelona. Mocht Messi daadwerkelijk vertrekken bij Barça, zou Manchester zomaar zijn volgende bestemming kunnen worden.

Pep Guardiola verlengde vorige week zijn contract bij Manchester City met twee jaar. De Spaanse trainer werkte bij FC Barcelona succesvol samen met Messi, dus ging er bij Jan Boskamp meteen een lampje branden. 'Ik dacht direct aan Messi, die is in januari weg', zegt Boskamp stellig.

'Als je ziet dat Barcelona 230 miljoen moet inleveren…als je Messi weg doet ben je de helft van je schulden al kwijt. Ik kan me ook niet voorstellen dat hij (Pep Guardiola, red.) twee jaar bijtekent, zonder dat hij weet dat Messi komt.'

De goedlachse analist denkt dat Lionel Messi prima tot zijn recht zal komen in Manchester. 'Die past overal, 100%. Johan zegt wel dat Messi voorbij is, maar volgens mij was hij dronken', aldus Boskamp.

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Boskamp hieronder!

Koffie én mosselen met Boskamp: 'Hoop niet dat ik onderweg na...
12:36
Koffie én mosselen met Boskamp: 'Hoop niet dat ik onderweg na...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.