Terug

Volg Vandaag Inside

Jan onder de indruk van Mats Wieffer: 'Hij is echt een aanwinst voor Feyenoord!'

Jan onder de indruk van Mats Wieffer: 'Hij is echt een aanwinst voor Feyenoord!'

16 mei 2023, 12:48

Jan Boskamp is onder de indruk van de prestaties van Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer. Dat vertelt hij in Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside.

Wieffer kwam in de zomer van 2022 over van Excelsior, en is inmiddels niet meer weg te denken uit de basisopstelling van Feyenoord. Hij kwam afgelopen seizoen in 24 Eredivisie-duels in actie en speelde daarnaast acht Europese wedstrijden en vier bekerduels. Bovendien maakte hij onder bondscoach Ronald Koeman zijn debuut in het Nederlands elftal.

De ontwikkeling van Wieffer is ook bij Jan Boskamp niet onopgemerkt gebleven, vertelt hij in Koffie met Boskamp: "Na de laatste interlands is het een beetje minder geworden, maar hoe hij zich ontwikkeld heeft, is echt fantastisch. Hij is oersterk en hij blijft op een hoog tempo lopen. Dat is echt een aanwinst voor Feyenoord."

Bekijk hieronder de hele aflevering van Koffie met Boskamp, waarin Jan uitgebreid reageert op de landstitel van Feyenoord!

Koffie met Boskamp: Feyenoord-tattoo voor Jan na landskampioenschap?!
18:30
Koffie met Boskamp: Feyenoord-tattoo voor Jan na landskampioenschap?!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.