Terug

Volg Vandaag Inside

Jan liet commercial 20x overdoen om Wilfred te kunnen blijven slaan

Jan liet commercial 20x overdoen om Wilfred te kunnen blijven slaan

1 nov 2019, 14:00

Een mooie anekdote van Wilfred aan tafel bij Beau: toen Jan en hij samen een commercial opnamen, had Jan aan de regisseur gevraagd om de scène een aantal keer over te doen. Jan mocht Wilfred in de commercial namelijk een flinke tik uitdelen, en dat deed hij maar al te graag een paar keer extra!

"We hebben de commercial 20 keer overgedaan en later hoorde ik dat de commercial er al na één opname goed op stond," vertelt Wilfred aan Beau. Beau verbaast zich over de grote armen van Jan Boskamp: "Hij heeft armen als bielzen hè?" Wilfred kan dit uiteraard alleen maar beamen: "Die man is zo sterk!"

Bekijk hier de reclamespot met Wilfred en Jan

VIDEO - Jan geeft René een ouderwetse koek voor zijn eikel

Jan geeft René een ouderwetse koek voor zijn eikel
1:01
Jan geeft René een ouderwetse koek voor zijn eikel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.