Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Joost van Gangelen droomt hardop: 'Dat programma zou ik heel graag willen presenteren'

Jan Joost van Gangelen droomt hardop: 'Dat programma zou ik heel graag willen presenteren'

22 mrt 2022, 17:00

Jan Joost van Gangelen kennen we als sportpresentator, maar de in Hilversum geboren sportfanaat zou in de toekomst ook graag iets heel anders willen presenteren. Van Gangelen droomt van een baan als presentator van Op1. 

‘Ik wil graag nog een keer iets doen wat afwijkt van wat ik nu doe, iets wat niks met sport te maken heeft’, vertelt de 47-jarige presentator aan Veronica Superguide. ‘Ik zou heel graag een avond per week Op1 willen presenteren.’

Van Gangelen zou graag voor wat reuring zorgen bij de talkshow van de NPO. ‘De boel een beetje opschudden. Dat kan ik echt prima combineren met mijn werk, want over het algemeen ben ik alleen op donderdagavond, zaterdag en zondag druk’, doelt de journalist op zijn werk voor sportzender ESPN. ‘Ik denk dat die rol me goed past, eigenlijk.’

Het hele interview met Jan Joost van Gangelen is te lezen in Veronica Superguide 13. Het tijdschrift ligt vanaf vandaag in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.