Terug

Volg Vandaag Inside

Jan in VTBL? 'Hij weet zelf van niets!'

Jan in VTBL? 'Hij weet zelf van niets!'

20 jan 2019, 14:23

Gisteravond wist Humberto Tan op Radio 1 te vermelden dat Jan Boskamp een vaste gast zou zijn bij zijn nieuwe voetbalprogramma VTBL. Echter, Jan weet zelf helemaal van niks…

In het radioprogramma 'Onze Man in Deventer' van Özcan Akyol liet Tan weten dat Jan Boskamp een van de gasten zou worden bij VTBL. Toen Wilfred dat vanochtend hoorde, viel z'n mond open. 'Dat hij de Europa League analyseert en wedstrijden doet bij Ziggo Sport vinden wij prima. Maar hiermee zitten we toch wel een beetje in hetzelfde vaarwater', zo laat Wilfred aan het AD weten.

Uiteraard heeft hij gelijk met Jan contact opgenomen en die gaf aan van niets te weten. 'Jan zegt het nog steeds heel erg naar zijn zin bij ons te hebben. Hij zegt wel gebeld te zijn, maar dat er nog geen afspraak is gemaakt. Ik ben verbaasd.'

Embedded content: https://youtu.be/MVGNDo5phy0

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.