Terug

Volg Vandaag Inside

Jan geniet nog steeds met volle teugen van Messi: 'Geen slecht woord over die kleine!'

Jan geniet nog steeds met volle teugen van Messi: 'Geen slecht woord over die kleine!'

13 mrt 2022, 13:36

Ook Jan Boskamp zag afgelopen week hoe de hattrick van Karim Benzema ervoor zorgde dat Paris Saint-Germain uit de Champions League werd geknikkerd (3-1). Ondanks de vele kritiek op de vedettes van de Fransen geniet Boskamp nog steeds van Lionel Messi. Zo vertelt de voetballiefhebber in hart en nieren tegenover Het Belang van Limburg.

'In feite is Real Madrid een uur lang weggespeeld door PSG. Dan heb je een keepertje dat gekke dingen gaat doen en Real in de wedstrijd brengt. Dan verliest Neymar de bal, daar komt ook weer een goal uit,' aldus Boskamp, die opmerkte dat er veel kritiek was op sterspeler Messi na afloop van het Champions League-duel.

'Iedereen klaagt over Messi, maar die wandelt al twintig jaar op een voetbalveld. Hij heeft net beweging om zich heen nodig. Geen slecht woord over die kleine, al kun je moeilijk over een geslaagd huwelijk spreken,' zo concludeert de ras-Feyenoorder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.