Terug

Volg Vandaag Inside

Jan gaat los over Feyenoord: 'Als je dat bij de C’tjes doet, moet je eraf!'

Jan gaat los over Feyenoord: 'Als je dat bij de C’tjes doet, moet je eraf!'

19 feb 2021, 13:23

Feyenoord verloor deze week de TOTO KNVB-Bekerwedstrijd van Heerenveen op krankzinnige wijze. De ploeg van Advocaat stond in de tweede helft met 1-3 voor, maar wist die voorsprong uit handen te geven en verloor uiteindelijk met 4-3, mede dankzij een rode kaart voor Steven Berghuis. Jan vertelt zijn visie in de online serie 'Koffie Met' van Veronica Inside.

‘Dat was weer een van de dieptepunten van dit jaar. We hebben er zoveel meegemaakt, deze kan er ook nog wel bij’, zo begint Jan zijn verhaal.

‘Je hebt eerst dat gezeik gehad met Dick. Dickie weg, Dickie dat, spelers die lopen te zeiken. Dan komt dit er weer bij. Je begint zo verschrikkelijk slecht. Dan vecht je jezelf weer in de wedstrijd. Dan heb je nog tien minuten te spelen en zelfs met 10 man had je hem gewoon over de streep moeten trekken. Dat doen we niet.’

Jan begrijpt niet dat Feyenoord die wedstrijd niet over de streep trekt. ‘Het is werkelijk onvoorstelbaar. Dat meen ik echt. Het begint natuurlijk bij Berghuis. Die maakt een overtreding die in principe niet nodig is. Maar hoe we dan verdedigen, dat is, als je dat bij de C’tjes doet, dan moet je eraf. Het was gewoon niet te geloven. Met alle respect voor Heerenveen, maar dat moet je gewoon over de streep trekken zo’n voorsprong.’

De overtredingen van Berghuis waar hij tweemaal geel voor krijgt, zijn wat Jan betreft ‘dom’ te noemen. ‘Ja, wat moet je er anders over zeggen. Als je zo’n overtreding maakt, dat is niet nodig. Allebei niet. Er is geen gevaar niks. Dat gaat ten koste van de ploeg’, zo besluit Jan zijn verhaal.

Bekijk hier het hele item 'Koffie met Boskamp'.

Koffie met Boskamp: ‘Hij loopt sneller achteruit, dan ik ooit...
13:06
Koffie met Boskamp: ‘Hij loopt sneller achteruit, dan ik ooit...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.