Terug

Volg Vandaag Inside

Jan de Hoop belde met Toine van Peperstraten: 'We kunnen er inmiddels allebei erg om lachen'

Jan de Hoop belde met Toine van Peperstraten: 'We kunnen er inmiddels allebei erg om lachen'

3 juni 2022, 12:41

Jan de Hoop nam donderdag na 33 jaar afscheid van het RTL Ontbijtnieuws. De presentator schoot vol tijdens zijn dankwoord, maar maakte nog wel een grap over het feit dat hij in tranen uitbarstte: 'Dit is nog erger dan het afscheid van Toine van Peperstraten,' doelde hij op het emotionele afscheid van Van Peperstraten bij NOS Studio Sport in 2013.

Op Twitter reageerde de sportpresentator donderdag al met een knipoog op de grap van De Hoop: 'Jeetje Jan, je hebt me bijna overtroffen,' schreef hij. 'Respect.' Inmiddels heeft ook Jan de Hoop via een tweet gereageerd op zijn grap richting Van Peperstraten. Hij schrijft: 'En natuurlijk even gebeld met Toine. We kunnen er inmiddels allebei erg om lachen.'

De 67-jarige De Hoop presenteerde donderdag voor de allerlaatste keer het RTL Ontbijtnieuws, iets dat hij 33 jaar lang deed. Aanvankelijk zou de presentator al eind vorig jaar met pensioen gaan, maar hij plakte er nog een paar maanden aan vast. De Hoop wordt opgevolgd door Robbie Kammeijer, die eerder al Editie NL en het Half Acht Nieuws voor RTL presenteerde.

René van der Gijp kon donderdagavond in Vandaag Inside hartelijk lachen om het emotionele afscheid van Jan de Hoop. Bekijk het in de video hieronder.

René giert om emotioneel afscheid van Jan de Hoop: 'Dat gaat je niet in de koude kleren zitten!'
3:00
René giert om emotioneel afscheid van Jan de Hoop: 'Dat gaat je niet in de koude kleren zitten!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.