Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp ziet opvolger van Arne Slot in Eredivisie rondlopen

Jan Boskamp ziet opvolger van Arne Slot in Eredivisie rondlopen

5 mei 2023, 15:08

Het is nog maar de vraag of Arne Slot ook volgend seizoen trainer is van Feyenoord. Slot draait een uitstekend seizoen met de Rotterdammers en staat er goed op in het buitenland. Oer-Feyenoorder Jan Boskamp denkt in gesprek met de Playboy na over een mogelijke vervanger en ziet een opvolger in de Eredivisie rondlopen.

"Nou, laten we het AZ-model dan maar volgen, daar kwam hij per slot van rekening vandaan. Dus wat mij betreft laden ze Pascal Jansen die helikopter in", zegt Jan. "Hij heeft dezelfde spelopvatting als Slot en is iemand die ook niet snel in paniek raakt."

Desondanks ziet Jan komende zomer Slot nog niet vertrekken bij Feyenoord. "Z’n assistent Marino Pusic heeft in maart zijn contract al verlengd, dat lijkt me een teken aan de wand", vervolgt Jan. "En laten we niet vergeten dat Slot al een reuzeaanbieding van Newcastle United heeft afgeslagen ten faveure van Feyenoord, dus als-ie had gewild was-ie allang gevlogen. Ik denk dat-ie nog lekker met Feyenoord de Champions League in wil gaan, misschien stiekem nog een keer kampioen worden en dat hij dan een mooie club uitzoekt in het buitenland. Het is ’m gegund."

Tot slot krijgt Jan de vraag voorgeschoteld of Slot een standbeeld moet krijgen: "Met standbeelden in Nederland moet je uitkijken, ze trekken je zo weer van je sokkel", reageert Jan. "Maar het is duidelijk dat hij alle credits verdient voor dit seizoen. Zowel vorig jaar als nu kwam hij niet echt in een gespreid bedje terecht hè, eerder een spijkerbed. De beste spelers werden verkocht, niemand had het hem kwalijk genomen als het dit jaar zou uitdraaien op een tussenseizoen."

"En als je dan op deze manier presteert, daar kun je alleen maar een diepe buiging voor maken", gaat Jan verder. "Hij is niet alleen een goede trainer, hij heeft ook persoonlijkheid. Legt alles goed uit, presenteert zich goed, is echt een visitekaartje voor de club. We hebben in de Kuip weleens andere trainers meegemaakt", aldus Jan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.