Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp weet het zeker: 'Hij wordt de volgende trainer van Liverpool'

Jan Boskamp weet het zeker: 'Hij wordt de volgende trainer van Liverpool'

1 mrt 2021, 00:26

Jan Boskamp heeft in Het Belang van Limburg gereageerd op de uitschakelingen van de Belgische clubs Club Brugge en Antwerp FC in de Europa League. Brugge werd over twee duels uitgeschakeld door Dinamo Kiev, Antwerp vloog eruit tegen Rangers FC.

Jan verwacht dat Brugge, dat kampte met veel coronagevallen, onder normale omstandigheden Dinamo Kiev wel had uitgeschakeld: 'Maar we zullen het nooit echt weten. De creativiteit ontbrak, waardoor je een beroep moest doen op andere types en dat deed zich voelen. Maar ja, tegenwoordig moet je rekening houden met die besmettingen.'

Antwerp verloor met 3-4 en 5-2 van Rangers FC, de club van trainer Steven Gerrard: 'Antwerp hield opendeurdagen tegen Rangers,' zag Jan. 'Ongelooflijk hoeveel kansen die hebben weggegeven. In Europa kan je dat echt niet maken. Al moet ik ook zeggen: Rangers scoort wel heel vlot. Die staan in eigen land niet voor niets achttien punten los. Trainer Neil Lennon is opgestapt bij Celtic. Uit pure wanhoop, die gasten waren het zo gewoon geworden om elk jaar kampioen te spelen en kijk nu: Gerrard doorbreekt de hegemonie van Celtic. Ik herhaal: hij wordt de volgende trainer van Liverpool.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.