Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp verbijsterd door transfers op deadline day: 'Dat is niet meer te volgen'

Jan Boskamp verbijsterd door transfers op deadline day: 'Dat is niet meer te volgen'

5 feb 2022, 15:07

Jan Boskamp heeft zich verbaasd over de transfers van FC Barcelona op deadline day. Dat zegt hij in gesprek met Het Belang van Limburg. De club van president Joan Laporta wist Adama Traoré en Pierre-Emerick Aubameyang op de valreep (op huurbasis) nog te strikken, ondanks de financieel penibele situatie.

De Catalanen versterkten zich eerder deze winter al met Dani Alves en Ferran Torrés. Vooral de transfer van laatstgenoemde deed de nodige wenkbrauwen fronzen. In totaal moeten de Spanjaarden minimaal 55 miljoen euro neerleggen voor de vleugelaanvaller, terwijl dit bedrag via bonussen nog met 10 miljoen euro kan oplopen. 'Ik snap niet hoe een club met een miljardenput dat voor elkaar krijgt. Dembélé weigerde ook nog eens te vertrekken', aldus een verbaasde Boskamp.

Op het laatste moment kwamen daar dus nog twee aanvallende krachten bij met Traoré en Aubameyang bij. 'Dat is niet meer te volgen. Drie weken geleden moesten ze daar de boeken neerleggen, nu hebben ze hen nog gehaald. Het zijn goede spelers, maar niet voor Barça. Toch niet het Barcelona van zes of zeven jaar geleden', besluit het Feyenoord-icoon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.