Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp vanavond te gast bij Veronica Inside

Jan Boskamp vanavond te gast bij Veronica Inside

1 okt 2021, 16:25

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Jan Boskamp zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken.

Er valt vanavond weer genoeg te bespreken na afgelopen week, waarin de Nederlandse clubs excelleerden in Europese competities. Ajax was met 2-0 te sterk voor Besiktas, PSV won met 1-4 bij Sturm Graz, Feyenoord pakte de overwinning in de eigen Kuip tegen Slavia Praag (2-1) en AZ pakte de punten door met een minimaal verschil te winnen van Jablonec (1-0). Alleen Vitesse ging onderuit tegen Stade Rennais (1-2).

Verder werd het wederom een teleurstellende week voor Barcelona-trainer Ronald Koeman. Na een verlies tegen Benfica (3-0) is het niet de vraag óf, maar wanneer Koeman het veld moet ruimen.

Kortom er valt weer genoeg te bespreken vanavond. Veronica Inside is vanavond vanaf 20:30u te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.