Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp reageert op transfer van Cristiano Ronaldo naar Saudi-Arabië

Jan Boskamp reageert op transfer van Cristiano Ronaldo naar Saudi-Arabië

8 jan 2023, 20:26

Jan Boskamp heeft in gesprek met Het Belang van Limburg gereageerd op de transfer van Cristiano Ronaldo naar Al-Nassr. De Portugese vedette gaat in Saudi-Arabië 200 miljoen euro per jaar verdienen.

"Netto, dat weet ik uit eigen ervaring," aldus Jan. "Als ze zoveel geld naar je hoofd smijten, dan moet je al heel sterk in je schoenen staan om het niet te doen. De kleinkinderen van zijn achterkleinkinderen gaan nog altijd kunnen leven als miljonairs."

Ronaldo zelf beweert de overstap naar Al-Nassr te hebben gemaakt vanwege de sportieve uitdaging en de kans om toekomstige generaties én vrouwen te inspireren: "Dat kan 'ie wel zeggen, maar dat is natuurlijk onzin," weet Jan. "Het draait puur om de knikkers."

Of Jan het een droef einde vindt voor één van de beste spelers van de 21e eeuw? "Het is en blijft een fantastische speler. Als je kijkt naar zijn carrière, dan kan je daar alleen maar enorm veel respect voor hebben. Daar verandert deze transfer niets aan. Samen met Messi heeft hij voetballiefhebbers over de hele wereld enorm veel plezier bezorgd."

Jan denkt dat Messi vroeg of laat ook de kans krijgt om voor veel geld aan de slag te gaan in Saudi-Arabië: "Voor het geld moet hij het niet meer doen, maar dat dacht ik dus ook van Ronaldo. Ik geloof trouwens ooit gelezen te hebben dat Messi zijn carrière wil afsluiten in de Verenigde Staten. Net als Pelé dat heeft gedaan bij New York Cosmos."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.