Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp reageert op aanstelling Marc Overmars bij Antwerp FC

Jan Boskamp reageert op aanstelling Marc Overmars bij Antwerp FC

22 mrt 2022, 09:57

Jan Boskamp heeft in het Algemeen Dagblad gereageerd op de aanstelling van Marc Overmars als technisch directeur bij Antwerp FC. Maandag werd bekend dat de bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag opgestapte directeur voetbalzaken overeenstemming heeft bereikt over een meerjarig contract bij de huidige nummer 3 van België.

'Een overstap naar België had ik niet voorzien. Maar nu denk ik: dat kan ook maar bij één club en dat is Antwerp,' aldus Jan, die naar de ‘eergevoelige’ eigenaar Paul Gheysens wijst: 'Ik heb hem een paar keer gesproken maar van voetbal heeft hij de ballen verstand. Toch is hij succesvol. Als vastgoedmagnaat. Hij heeft het stadion van AA Gent laten bouwen en dat van Antwerp fraai gerenoveerd. Hij voorziet de club van kapitaal en zet prestaties bovenaan.'

Jan constateert dat Antwerp de komst van Overmars bewust lang geheim heeft gehouden: 'Er wordt nu ook wel schande van gesproken, maar dat kan in de voetballerij zo overwaaien. Overmars zal natuurlijk met argusogen worden gevolgd. #MeToo- en Black Live Matters-kwesties liggen hier ook heel gevoelig. En de fans van Antwerp hebben ook wel humor. Ik sluit niet uit dat ze ook over Overmars zullen zingen.'

In Vandaag Inside reageerden Johan, Wilfred René en Wim Kieft maandagavond ook uitgebreid op het nieuws. Bekijk het in de video hieronder!

Vandaag Inside-trio en Wim reageren uitgebreid op aanstelling Overmars bij Antwerp FC
6:46
Vandaag Inside-trio en Wim reageren uitgebreid op aanstelling Overmars bij Antwerp FC

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.