Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp raakt niet uitgepraat over Feyenoorder: 'Echt heerlijk om naar te kijken'

Jan Boskamp raakt niet uitgepraat over Feyenoorder: 'Echt heerlijk om naar te kijken'

25 juli 2023, 13:57

Niemand minder dan Jan Boskamp reisde afgelopen week af naar Oostenrijk om het trainingskamp van Feyenoord bij te wonen. In gesprek met Voetbal International vertelt Jan dat hij enorm heeft genoten, maar nog het meeste van zijn oogappeltje Leo Sauer.

Sauer speelde nog nooit een officiële wedstrijd voor Feyenoord 1, maar is momenteel een van de meest opvallende spelers in de voorbereiding. De jonge Slowaak krijgt veel minuten door het vertrek van Oussama Idrissi en doordat Igor Paixão veel aan de rechterkant speelt.

Boskamp raakt dan ook niet uitgepraat over Sauer: "Sauertje, die is fantastisch. Zeventien jaar, niet te geloven. Het is een heel jonge jongen, maar hij heeft lef. Hij durft de actie aan te gaan, echt heerlijk om naar te kijken. Als je daar zo'n ventje hebt lopen, hoef je eigenlijk al geen linksbuiten meer te halen, dat meen ik echt. Als ze alleen in de competitie zouden spelen, zou ik het zo met hem aandurven. Maar goed, je gaat natuurlijk wel de Champions League in. Dus als ik eerlijk ben, denk ik wel dat er nog wel buitenspeler bij komt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.