Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp plant pensioen als analist: 'Dan is het afgelopen'

Jan Boskamp plant pensioen als analist: 'Dan is het afgelopen'

21 mrt 2021, 19:01

Jan Boskamp is een graag geziene gast aan tafel bij Veronica Inside. Toch wordt hij ook regelmatig in de maling genomen door Johan, Wilfred en René. In gesprek met Radio MFY heeft Jan gereageerd op die plagerijen en blikte hij vooruit op zijn pensioen als analist.

Aan Jan wordt gevraagd: 'Bij Veronica Inside vinden ze het wel heel leuk om je af en toe te plagen, hè?' De analist antwoordt: 'Ze weten dat ik erop reageer. Als ik daar zit en ik moet over politiek praten, dan ga ik in m'n mand zitten. Maar als er over voetbal wordt gesproken: René en ik voelen elkaar goed aan, en ook met Johan. En ja, dan lopen ze weleens te dollen over Feyenoord, en dan moet ik m'n cluppie verdedigen. En dat vinden ze prachtig. Maar ik zit daar nu al 11 jaar geloof ik, en het is bijna aftellen.'

Jan vertelt vervolgens dat hij eigenlijk dit jaar al had willen stoppen als analist: 'Maar door corona is dat een beetje veranderd. Ik wou eigenlijk na het EK stoppen, maar dat werd toen afgelast. Dan maar een jaar uitstellen, maar volgend jaar heb je ook alweer gelijk het WK. Dus als ik het volhoud, tot aan het WK, en dan is het over. Maar het kan ook eerder zijn.'

Beluister in de video hieronder het hele gesprek met Jan!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.