Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp over mogelijke opstelling Feyenoord tegen AS Roma: 'Nee, alsjeblieft niet!'

15 feb 2024, 14:24

Jan Boskamp ziet kansen voor Feyenoord tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League. Dat zegt hij in Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside.

Het feit dat José Mourinho niet voor de groep van AS Roma staat, maar Daniele De Rossi, is volgens Jan een voordeel. "Ik denk dat ze nu meer kans maken nu De Rossi daar trainer is. Tegen Inter zie je ineens dat ze anders spelen, ze krijgen veel tegengoals maar ze scoren ook. Alleen Lukaku heeft het ontzettend moeilijk met het nieuwe manier van spelen van AS Roma. Feyenoord krijgt meer ruimte. Mourinho bouwde de boel dicht en dacht bekijk het maar, hier heb je de bal."

Wat betreft de mogelijke opstelling van Feyenoord, hoopt Jan in ieder geval niet dat trainer Arne Slot kiest voor Bart Nieuwkoop als vleugelaanvaller. "Of ik Nieuwkoop zou opstellen als aanvaller? Nee joh, alsjeblieft zeg, we spelen thuis!", vervolgt Jan, die tot op het heden ook nog niet onder de indruk is van Yankuba Minteh. "Als hij naar zijn rechterbeen moet dan heeft hij het moeilijk. Daarom komt hij altijd naar binnen toe. Hij moet zorgen dat hij zijn kop omhoog houdt en het overzicht behoudt."

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Boskamp in de video bovenaan deze pagina!

Het Europa League-duel tussen Feyenoord en AS Roma is vanavond vanaf 18:45 uur live te zien bij Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.