Terug

Volg Vandaag Inside

Jan onthult: 'Ik heb vijf jaar voorwaardelijke celstraf gekregen'

7 mrt 2024, 11:42

Jan Boskamp en Theo Janssen reageerden woensdagavond bij RTL7 op het nieuws dat het Spaanse Openbaar Ministerie (OM) een celstraf van bijna vijf jaar heeft geëist tegen Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti, voor het niet doorgeven van een deel van zijn inkomsten uit 2014 en 2015. Jan deed daarbij een bijzondere onthulling.

Theo Janssen verwacht niet dat Ancelotti daadwerkelijk achter de tralies verdwijnt: "Het verleden heeft natuurlijk uitgewezen dat Messi, Ronaldo en heel veel mensen binnen Spanje dit hebben meegemaakt. Uiteindelijk komen ze er vanaf met een boete of een voorwaardelijke straf. Volgens mij is er nog nooit iemand in een cel gezet daarvoor, dus ik verwacht hier eerlijk gezegd ook heel weinig van."

Jan Boskamp onthulde vervolgens: "Ik heb het in België ook meegemaakt, dan spreken we over veertig jaar terug. Ik moest dokken. Dan spreek je niet over de bedragen van nu, maar toen kreeg je ook voorwaardelijk. Ik weet het nog goed, ik kreeg vijf jaar voorwaardelijk. Dus als ik buiten het potje had gepist, had ik vijf jaar brood met punaises kunnen eten," besloot hij met een lach op z'n gezicht.

Bij Veronica Offside zat Jan Boskamp onlangs oog in oog met Valentijn Driessen: "Wil jij een klap voor je muil hebben?!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.