Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp niet verrast door keuze Van Gaal: 'Ik weet dat hij helemaal gek is van dat ventje'

Jan Boskamp niet verrast door keuze Van Gaal: 'Ik weet dat hij helemaal gek is van dat ventje'

14 nov 2022, 16:57

Jan Boskamp heeft in gesprek met de Belgische krant Het Belang van Limburg gereageerd op de WK-selectie van het Nederlands Elftal. Uit de Belgische competitie gaan Vincent Janssen en Noa Lang mee met Oranje naar Qatar. "Janssen was kantje boordje, maar van Lang had ik het wel verwacht," aldus Jan.

"Ik weet dat Van Gaal helemaal gek is van dat ventje," weet Jan over Noa Lang. "Het is een jongen met een handleiding, iemand die voortdurend bijgestuurd moet worden, maar daar houdt Louis net van. Wees maar zeker dat hij hem daar goed op zijn plaats zal zetten als het nodig is."

Lang zat de afgelopen weken vaak op de bank bij Brugge, maar was woensdag in het bekerduel met Patro Eisden beslissend door twee keer te scoren. Jan zegt daarover: "Het was ook nodig. Van Club-kant was de rest van die partij niet om aan te gluren. Als team was Club helemaal waardeloos, maar samen met Mignolet maakte Lang met zijn individuele acties het verschil. Dat kan hij natuurlijk wel. Hopelijk laat 'ie het ook zien in Qatar. Net als Louis heb ik wel een boontje voor dat soort lefgozertjes op een voetbalveld."

Bekijk hier de volledige selectie van het Nederlands elftal.

Op de persconferentie na de bekendmaking van de selectie botste Van Gaal opnieuw met Valentijn Driessen. Bekijk het in de video hieronder.

Van Gaal botst opnieuw met Valentijn: ‘Jij denkt dat je alles weet!’
6:34
Van Gaal botst opnieuw met Valentijn: ‘Jij denkt dat je alles weet!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.