Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp negatief getest op corona

Jan Boskamp negatief getest op corona

24 nov 2020, 19:13

Goed nieuws uit België: Jan Boskamp is negatief getest op corona. Dat maakt de analist dinsdagavond bekend aan de redactie van Veronica Inside.

Boskamp zou maandag aanschuiven aan tafel bij Johan, Wilfred en René, maar had last van koorts. 'Jan heeft de verschijnselen van corona, maar hij heeft een test gedaan en hoort het morgen pas', meldde Johan Derksen maandagavond tijdens de uitzending van Veronica Inside.

Inmiddels is de uitslag binnen en is Jan gelukkig negatief getest. Wij wensen Jan evengoed veel beterschap en hopen hem snel weer te verwelkomen in de studio.

Johan reageerde dinsdagavond opgelucht op de negatieve coronatest van Jan. Bekijk het in de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.