Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp na ziekteklachten terug bij Veronica Inside

Jan Boskamp na ziekteklachten terug bij Veronica Inside

2 dec 2020, 15:41

Jan Boskamp keert vrijdagavond terug bij Veronica Inside. De analist miste vorige week maandag een uitzending door hoge koorts.

Even werd gedacht aan corona, maar gelukkig testte Jan een dag later negatief op het coronavirus. ‘Jan heeft geen corona en dat is een pak van m’n hart. We maakten ons er echt zorgen over want het zag er gisteren heel slecht uit. Hij had hoge koorts en alle zaken die aan corona gelinkt werden’, zei Johan vorige week dinsdag in de voorbeschouwing op het Champions League-duel tussen Dinamo Kiev en FC Barcelona.

Inmiddels voelt Jan zich stukken beter, zo laat hij weten aan onze redactie. De oer-Feyenoorder schuift vrijdag dan ook weer aan bij zijn vrienden van Veronica Inside. Tot vrijdag, Jan!

Bekijk hieronder een compilatie met de hoogtepunten van Jan Boskamp bij Veronica Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.