Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp looft Wout van Aert: 'Die groene parkiet is echt on-ge-loof-lijk!'

Jan Boskamp looft Wout van Aert: 'Die groene parkiet is echt on-ge-loof-lijk!'

25 juli 2022, 18:07

Jan Boskamp heeft in gesprek met Het Belang van Limburg mooie woorden over voor Wout van Aert, die de afgelopen weken veel indruk maakte in de Tour de France.

Van Aert werd met een recordvoorsprong de winnaar van de groene trui, won drie etappes en had een belangrijk aandeel in de eindzege van Jumbo-Visma-ploegmaat Jonas Vingegaard.

Jan zegt in gesprek met Het Belang van Limburg over de Belg: "Die groene parkiet is echt on-ge-loof-lijk! Werelds! Ik vind het onvoorstelbaar hoe Van Aert zijn krachten kan woekeren. Waar haalt hij het allemaal vandaan?"

"Ik heb echt genoten. Niet alleen van Woutje, maar van heel Jumbo-Visma en van heel de Tour. Vanaf maandag heb ik weer meer tijd om nog meer naar het voetbal te kijken," lacht Jan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.