Terug

Volg Vandaag Inside

'Jan Boskamp is echt een soort opa voor mij'

'Jan Boskamp is echt een soort opa voor mij'

24 dec 2022, 00:00

Nicky van der Gijp bezoekt al jaren samen met Jan Boskamp wedstrijden van Feyenoord. In een interview met Hand in Hand Magazine is de zoon van René vol lof over Jan.

"Toen mijn moeder net was overleden, ging ik bij mijn vader wonen", vertelt Nicky. "Ik was toen 14 en ging vaak met mijn vader mee naar de uitzending van VI, omdat ik het niet fijn vond om alleen thuis te zijn. Jan was dan ook weleens te gast en dan hadden we het over Feyenoord. Op een gegeven moment vroeg hij of ik een keer mee wilde naar Feyenoord. In het begin was het eens in de paar weken, maar op een gegeven moment vroeg hij elke week of ik mee wilde."

"Die man is heel bijzonder", vervolgt Nicky over Jan. "Ik heb nooit echt een opa gehad en hij is echt een soort opa voor mij. Die band hebben wij ook: als een opa en kleinzoon die samen naar Feyenoord gaan. Ik heb trouwens wel het idee dat de supporters hem allemaal een beetje als opa zien. Mensen zijn weleens nerveus om met een oud-speler te praten, maar bij Jan zie je dat helemaal niet", aldus de zoon van René.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.