Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp hoopt op Wesley bij Ajax: 'Hij heeft zoveel verstand van voetbal'

5 aug 2023, 15:35

In een recent gesprek met Noa Vahle heeft Jan Boskamp zijn wens uitgesproken dat voetballegende Wesley Sneijder de overstap maakt naar Ajax.

In het interview werd vooruitgeblikt op het komende seizoen van Veronica Offside, waarin Jan en Wesley te bewonderen zijn. "Dat gaan we weer doen, we hebben een hele toffe groep. Even kijken wat Wes gaat doen, ik weet niet of hij naar zijn club gaat," merkte Jan op, doelend op de interesse van Ajax om Sneijder aan te trekken voor een rol in de technische staf. "Persoonlijk hoop ik dat hij naar Ajax gaat, die gozer heeft zoveel verstand van voetbal," sprak Jan lovend over de recordinternational.

Tevens keek Jan Boskamp terug op de band tussen Wesley en de F-side supporters. "Hij is gewoon puur Ajacied. Net als ik een Feyenoorder ben, is hij een Ajacied", aldus Jan. Hij erkende dat Wesley niet altijd op positieve reacties kan rekenen wanneer hij zijn mening uit, vooral wanneer het niet loopt bij de Amsterdammers. "Als ze als een krentenbol spelen dan zegt hij dat ook, dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen." Het valt Jan sowieso op hoe de uitspraken van Wesley worden opgepakt. "Hij heeft, geloof ik, 150 keer voor de nationale ploeg gespeeld. En je ziet natuurlijk die uitstraling, als hij wat zegt dan staat het de volgende dag in de krant," besluit Jan.

Het hele interview tussen Noa Vahle en Jan Boskamp voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal van de Johan Cruijff Schaal is hierboven te bekijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.