Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp hekelt gedrag Feyenoorder: 'Daar erger ik me kapot aan!'

Jan Boskamp hekelt gedrag Feyenoorder: 'Daar erger ik me kapot aan!'

2 feb 2023, 16:19

In Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside, heeft Jan Boskamp teruggeblikt op het duel tussen FC Twente en Feyenoord. Waar Jan de actie van Justin Bijlow wel kon waarderen, hekelde hij het gedrag van een andere Feyenoorder.

Jan schiet in de lach als hij spreekt over de actie van Bijlow, die een bal het veld in gooide toen FC Twente wilde ingooien: "Een van m'n favorieten bij Twente, Mid-Jan (Misidjan, red.) werd helemaal gek! Schitterend."

Na het incident volgde een opstootje, waarin Jahanbakhsh na een duwtje ging liggen: "Ja, dat moet hij niet doen," aldus Jan. "Wat is dat voor slap gelul?! Het is al de tweede of derde keer dat hij dat doet. Daar erger ik 'me eigen' kapot aan!"

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Boskamp hieronder.

Koffie met Boskamp: 'Je hebt toch niet twee bomen in je ogen zitten?!'
19:13
Koffie met Boskamp: 'Je hebt toch niet twee bomen in je ogen zitten?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.