Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp heeft het nog steeds moeilijk met Europese uitschakeling Feyenoord: ‘Waardeloos!’

26 feb 2024, 12:40

Jan Boskamp baalt nog steeds van de uitschakeling van Feyenoord in de Europa League. In gesprek met Het Belang van Limburg vertelt de analist dat hij het verlies tegen AS Roma nog niet helemaal heeft verwerkt.

“Hou op, joh! Ik heb het er nog moeilijk mee”, zegt Jan. “Roma blijft toch ons zwarte beest in Europa. Eerst die verloren finale van de Conference League in 2022 en nu dit weer. Een goede wedstrijd spelen en er toch nog uitvliegen na strafschoppen. Waardeloos!”

AS Roma versloeg Feyenoord twee jaar geleden in de finale van de Conference League (1-0) en schakelde de Rotterdammers vorig jaar ook na verlenging uit in de kwartfinales van de Europa League. Afgelopen week wonnen ze na strafschoppen. “Toen Romelu (Lukaku, red.) zijn strafschop miste, dacht ik dat het kat in ‘t bakkie was voor ons”, blikt Jan terug. “Maar toen pakte Svilar er ook nog twee. Goeie doelman hoor, al hadden ze bij Feyenoord moeten weten dat rechts zijn sterke hoek is. Dat was vroeger al zo toen hij nog in de jeugd bij Anderlecht speelde. Wel leuk dat hij nu eindelijk eerste doelman is geworden onder De Rossi. Na al die jaren als tweede doelman bij Benfica en Roma waren we hem toch een beetje vergeten.”

AS Roma - Feyenoord gemist? Kijk bovenaan deze pagina de samenvatting terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.