Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp haalt spandoek op uit De Kuip

Jan Boskamp haalt spandoek op uit De Kuip

8 apr 2021, 13:30

Vanwege de aankomende bekerfinale tussen Ajax en Vitesse worden de ruim 5000 spandoeken die de afgelopen weken de tribunes van De Kuip vulden, weggehaald. Tussen alle spandoeken hing ook een exemplaar waarop niemand minder dan Jan Boskamp te bewonderen viel. Het spandoek was eerder al te zien in Veronica Inside, maar daar kon Jan destijds niet bij aanwezig zijn. Vandaag was hij daarom even terug in zijn geliefde Kuip om zijn eigen spandoek te bewonderen, zo is te zien op het Twitter-account van FSV De Feijenoorder.

De supportersvereniging schrijft bij de foto: 'Helaas kon Jan Boskamp tijdens de uitzending van Veronica Inside niet zijn spandoek aanschouwen. Gelukkig konden we hem vandaag toch blij maken met zijn eigen spandoekie! Jan bedankt voor jouw support!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.