Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp groot fan van PSV'er: 'Klote dat hij bij de verkeerde club zit'

Jan Boskamp groot fan van PSV'er: 'Klote dat hij bij de verkeerde club zit'

19 aug 2022, 14:04

In Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside, heeft Jan Boskamp zijn licht laten schijnen op het middenveld van PSV. Ibrahim Sangaré en Joey Veerman lijken verzekerd van een basisplaats, maar voor de derde positie op het middenveld heeft trainer Ruud van Nistelrooy meerdere opties. Jan weet wel wie hij op zou stellen.

"Ik ben supporter van Xavi Simons," vertelt hij. "Als je ziet hoe hij met het balletje omgaat, hoe snel hij kijkt en ballen dan neerlegt... Dat is fantastisch." Een andere optie die Van Nistelrooy heeft, is Guus Til. Daarover zegt Jan: "Die staat altijd op de goede plaats. Maar het probleem met Til is: als hij geen goals maakt, dan denk je: waar is Til geweest vandaag?"

"Maar Simons... Schitterend," komt Jan terug op de aanwinst van Paris Saint-Germain. "Alleen klote dat hij bij de verkeerde club zit," aldus de oer-Feyenoorder. "Die is zo goed, dat mannetje. Hij is altijd aanspeelbaar. En je ziet dat hij met enorm grote voetballers gespeeld heeft. Dat zie je gewoon."

De online rubriek 'Koffie met...' van Vandaag Inside is een van de genomineerden voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022! Klik »HIER« om je stem uit te brengen en vergeet je stem niet te bevestigen via je mail!

Kijk hieronder de laatste aflevering van Koffie met Boskamp terug!

Koffie met Boskamp: 'Onterecht dat Berghuis op de bank zit'
21:08
Koffie met Boskamp: 'Onterecht dat Berghuis op de bank zit'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.