Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp en Michael Boogerd vanavond bij De Oranjezomer

Jan Boskamp en Michael Boogerd vanavond bij De Oranjezomer

10 juli 2021, 14:55

Vanavond staan er weer twee gloednieuwe afleveringen van De Oranjezomer op het programma. De mannen blikken vooruit richting de EK-finale van aankomende zondag tussen Italië en Engeland. Naast René, Johan en Wilfred zal Jan Boskamp vanavond weer aanschuiven.

Na een hilarische uitzending van gisteravond, waarin een man in het publiek onverwachts zijn vrouw ten huwelijk vroeg via de telefoon, is het echtpaar vanavond aanwezig bij De Oranjezomer!

Ook zal Valentijn Driessen weer het laatste nieuws brengen rondom de ontwikkelingen van Louis van Gaal. Michael Boogerd zit ook weer aan de bar om de veertiende etappe van de Tour de France te bespreken.

Aankomende zondag staat de EK-finale tussen Italië en Engeland onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers. Kuipers is de eerste Nederlandse scheidsrechter ooit die de finale van een groot toernooi mag fluiten.

De Oranjezomer is vanavond om 20:00 uur en 22:55 uur te zien bij SBS6.

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.