Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp en Chris Woerts te gast bij Veronica Inside

Jan Boskamp en Chris Woerts te gast bij Veronica Inside

5 apr 2021, 18:37

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma. Niemand minder dan Jan Boskamp schuift aan bij Johan, Wilfred en René en Chris Woerts zit aan het kleine tafeltje om het allerlaatste nieuws te brengen.

Het belooft weer een bomvolle topshow te worden, want er is weer genoeg gebeurd het afgelopen weekend. Zo vierde René zijn 60e verjaardag, schoot Jack van Gelder vol bij Hoge Bomen en schitterde Jan Boskamp mét badmuts in een commercial van Droomparken.

Maar er gebeurde ook genoeg binnen de lijnen: Mohamed Ihattaren baarde opzien door na zijn doelpunt tegen Heracles de camera's op te zoeken, FC Emmen boekte weer een overwinning en Klaas-Jan Huntelaar maakte zijn eerste doelpunt voor Schalke 04 sinds zijn rentree.

Verder zullen Johan en Jan ongetwijfeld genoten hebben van Annemiek van Vleuten, die na tien jaar opnieuw de Ronde van Vlaanderen won. Kortom, het belooft weer een heerlijke uitzending te worden!

Veronica Inside is vanavond vanaf 20:30u te zien bij Veronica. Geniet in de video hieronder alvast van een voorproefje!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.