Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp: ‘Dit Feyenoord is nóg beter dan de kampioensploeg van vorig jaar’

Jan Boskamp: ‘Dit Feyenoord is nóg beter dan de kampioensploeg van vorig jaar’

1 nov 2023, 11:42

Jan Boskamp zei onlangs in gesprek met Het Belang van Limburg dat de ritjes naar Nederland voor zijn tv-werk hem tegen gingen staan, maar dat wil niet zeggen dat hij niet meer naar Feyenoord af zal reizen.

Jan vertelt in zijn column voor het Belgische dagblad dat hij zijn ‘cluppie’ nog met veel plezier blijft volgen. “Feyenoord speelt zó ontzettend goed, man. Ik ben dan wel een supporter, maar ook als neutrale voetballiefhebber zit je tegenwoordig nergens beter dan in De Kuip. Alles zit in hun spel: hoog tempo, vlotte balcirculatie, positiewissels, diepte.... Het is echt genieten geblazen. Dit Feyenoord is nóg beter dan de kampioensploeg van vorig jaar."

Volgens Jan kan het verschil met Ajax momenteel bijna niet groter zijn. “Ik weet niet welke ploeg ik heb zien spelen tegen Brighton, maar Ajax was het zeker niet. Ze stonden zo laag dat ik op een bepaald moment dacht dat ze met vijf achter hun goal gingen staan. Het was Ajax onwaardig. Pijnlijk, want zoiets straalt af op het hele Nederlandse voetbal. Het blijft een instituut”, besluit de analist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.