Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp deed bijzondere onthulling aan Hans Kraay jr.

Jan Boskamp deed bijzondere onthulling aan Hans Kraay jr.

27 apr 2021, 13:10

De Feyenoord-supporters die afgelopen weekend hun 'rentree' maakten in De Kuip werden getrakteerd op een bamihap uit naam van Jan Boskamp en hoofdsponsor Droomparken. Hans Kraay jr. was namens ESPN aanwezig bij Feyenoord-Vitesse en sprak van tevoren met Jan, die een bijzondere onthulling deed, zo vertelde Hans maandagavond in Veronica Inside.

'Jan en ik waren veel en veel te vroeg. Er waren nog geen spelers en supporters, dus wij hebben een bakkie koffie gedronken, een half uurtje, drie kwartier. En toen kwamen ze al met die bamihapjes langs. En toen zei Jan: 'Ik lust helemaal geen bamihapjes. Ik vind ze helemaal niet lekker.''

René is stomverbaasd: 'Jawel! Speciaal ieder benzinepompje stopte hij! Hij at ze zelfs op als die vrouw zei: 'Ze liggen al drie dagen.' Ook Johan kan zijn oren niet geloven: 'Dan liegt 'ie! Hij heeft zeven van die benzinestations onderweg van België hier naartoe. Laat je niks wijsmaken. Je had moeten zeggen: 'Waar heb je dan die pens van?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.