Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp: 'Als m'n kleindochter dat doet, stuur ik haar naar huis'

Jan Boskamp: 'Als m'n kleindochter dat doet, stuur ik haar naar huis'

16 mrt 2022, 11:31

Jan Boskamp heeft dinsdagavond vol verbazing gekeken naar de overtreding van Ajacied Edson Alvarez op Goncalo Ramos, waardoor Benfica een vrije trap kreeg en daaruit de winnende treffer (0-1) maakte. Dat vertelde hij in de nabeschouwing van het duel op RTL7.

'Dat is niet te geloven! Leg mij nou eens uit waarom hij daar die overtreding maakt,' begint Jan. 'Hij (Ramos, red.) staat met z'n rug naar de tribune toe! Leg jij mij dat nou eens uit. Dat is helemaal niet nodig! Want je weet dat ze lengte hebben. Het was van de keeper ook niet lekker gespeeld natuurlijk, maar dit mag helemaal niet.'

'Houd hem gewoon voor je, hij kan niks doen! Niks! Het is gewoon slecht verdedigd,' gaat de analist verder. 'Als mijn kleindochter dat doet, stuur ik haar naar huis.' Presentator Humberto Tan haakt in en zegt: 'In Amsterdam zeggen ze: 'Geen gogme.'' Jan reageert: Weet je wat ze in Rotterdam zeggen? 'Dat was klote!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.