Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp: 'Als je zo investeert in je ploeg, kan er maar één doel zijn: kampioen worden'

Jan Boskamp: 'Als je zo investeert in je ploeg, kan er maar één doel zijn: kampioen worden'

25 juli 2022, 22:36

Jan Boskamp vindt dat Antwerp FC kampioen van België moet worden. Dat vertelt hij in gesprek met de Belgische krant Het Belang van Limburg.

Wie er dit jaar vandoor gaat met de Belgische landstitel? "Wie kampioen moét worden, hé: Antwerp," is Jan overtuigd. "Als je zo investeert in je ploeg, dan kan er maar een doel zijn: kampioen spelen." Antwerp versterkte zich de afgelopen weken met onder andere Vincent Janssen en Toby Alderweireld.

Toch kwam de club van technisch directeur Marc Overmars en trainer Mark van Bommel in het heenduel in de tweede voorronde van de Conference League niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen FC Drita: "Antwerp speelde niet werelds, neen. Ik zag weinig creativiteit en het scorend vermogen viel me ook zwaar tegen."

Er ligt dus meteen druk op Antwerp, weet Jan: "Ja, hoor, je hebt gelijk gezeik. Wij hebben het er nu ook al over. Maar het is natuurlijk nog erg vroeg. Alderweireld, Janssen, Nainggolan… Ze zullen zich willen bewijzen, want het kan hun laatste kunstje worden. Reken De Laet daar ook maar bij."

In het eerste duel van de Belgische competitie wist Antwerp FC wél drie punten te pakken. Het was afgelopen zondag met 0-2 te sterk voor het KV Mechelen van trainer Danny Buijs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.