Terug

Volg Vandaag Inside

'Jan als assistent van Dick zou een schitterend sociaal experiment zijn geweest'

'Jan als assistent van Dick zou een schitterend sociaal experiment zijn geweest'

3 feb 2021, 00:05

Jan Boskamp werd tijdens de Dick Voormekaar Podcast gebeld door Martijn Krabbendam en Michel van Egmond. Het trio sprak over de overwinning van Feyenoord op PSV (3-1) en de roerige week die Feyenoord achter de rug heeft. Als Jan heeft opgehangen, doet Martijn Krabbendam een bijzondere suggestie.

'Jan was misschien wel een goede assistent geweest van Dick,' oppert hij. Of is dat een beetje teveel, Dick en Jan samen?' Van Egmond antwoordt: 'Ja, veel te veel, maar het was wel een schitterend sociaal experiment.'

De bestsellerauteur vervolgt: 'Dan kun je beter Desmond Morris vragen als verslaggever, dat wordt gewoon een soort antropologisch experiment! Dat zou goud zijn, zeg. Dat die Berghuis begint van 'we willen meer videobeelden' en dan opeens komt Jan in beeld: die geeft hem gewoon een draai om z'n oren!'

Beluister de Dick Voormekaar Podcast hier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.